Δωρεά τοπικής βιομηχανίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς

Στο χώρο της γενικής και ιδιαιτέρως της ειδικής αγωγής, κάθε ευκαιρία για επαφή των μαθητών με το κοινωνικό γίγνεσθαι είναι πολύτιμη. Μία τέτοια ευκαιρία προσέφερε το τοπικό εργοστάσιο της εταιρείας «Παπαδοπούλου», στο οποίο οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη γραμμή παραγωγής, να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές και να αποτυπώσουν καλές συνήθειες διατροφής. Όμως, η εταιρεία «Παπαδοπούλου» δεν σταμάτησε εκεί: Δείχνοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, τόσο πέρυσι όσο και εφέτος ενίσχυσε και περαιτέρω εμπράκτως το σχολείο με την παροχή κατάλληλων για τη διατροφή των παιδιών προϊόντων. «Τα προϊόντα αυτά θα εμπλουτίσουν το πρωινό που ήδη παρέχουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές και θα λειτουργήσουν ως ένα ακόμη κίνητρο χαρούμενης μάθησης με πολλαπλούς τρόπους. Για αυτούς τους λόγους θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημοσίως το ευγενέστατο προσωπικό και την εξαιρετική εταιρεία «Παπαδοπούλου» που στηρίζει όχι μόνο την Ελληνική και τοπική οικονομία αλλά και την παιδεία», τόνισαν ο διευθυντής και το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

Πολυαισθητηριακή βαλίτσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η επίσκεψη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς Μαγνησίας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Νεάπολης Βόλου, για δραστηριότητες με την πολυαισθητηριακή βαλίτσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Συγκεντρωθήκαμε, κάναμε δραστηριότητες, ζωγραφίσαμε, περάσαμε καλά!
Όμως ο αθλητισμός δεν είναι “μία ημέρα”. Είναι βίωμα και καθημερινότητα, είναι αυτό που μας αρέσει και μας κρατάει ζωντανούς. Εμπρός λοιπόν, φορέστε τα αθλητικά σας και ορμήξτε: Βουνό, θάλασσα, πισίνα, στάδιο, μονοπάτια, γυμναστήρια, ακόμη και στο σπίτι σας, οπουδήποτε νιώθετε άνετα.

Καλημέρα κόσμε!

Είμαστε, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, επιτέλους στον διαδικτυακό αέρα! Θα ενημερώνουμε τη σελίδα για κάθε νέο και θα μας βρίσκετε πάντα εδώ, ανεξαρτήτως ωραρίου λειτουργίας, ώστε να μάθετε ό,τι θέλετε για εμάς. Αν θα θέλατε να μάθουμε κι εμείς για εσάς, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.